Vorige
Volgende

Weerzien met Libanon

Lebanon, I remember every day and every moment and I am proud to have served you.

لبنان، اذكر كل يوم وكل دقيقة، وانا فخور جدا بخدمتك

Net terug uit ons voormalige inzetgebied en de voorbereidingen voor de WML reis 2024 zijn al in volle gang.
De reis is van 28 april t/m 8 mei komend jaar.
Ga met ons mee voor een onvergetelijke ervaring!

De deelnemers aan onze WML 23 reis zijn net teruggekeerd. Het was weer een bijzondere reis waarin we nieuwe posten lokaliseerden en bezochten. Deelnemers vonden oude bekenden terug en maakten nieuwe contacten met de gezinnen van hun teruggevonden vrienden.  We hebben nieuwe programmaonderdelen toegevoegd die een meerwaarde bleken. Ontmoetingen gehad met diverse geloofsgroepen en culturen.    Een uitgebreid foto/film verslag zal op deze site en op onze socials verschijnen zodra al het materiaal verzameld en geïnventariseerd is.

We zijn op weg naar ons 20-jarig jubileum in 2025 en zijn nu al begonnen met de voorbereidingen voor de WML 24 reis waarvoor zich al deelnemers met hun gezin hebben aangemeld.

Maar eerst gaan we de reünie voor de WML 19 reis organiseren en de terugkombijeenkomst van de zojuist afgelopen WML 23 reis. u krijgt hierover een mail. 

DE INSCHRIJVING VOOR WML REIS 24 IS GEOPEND, VOL IS VOL!                                   

LEBANON, HERE WE COME!

Dagen
Uren
Minuten
Seconden
Wij hopen dat jullie een geweldige reis hebben, geniet ervan! Voor de thuisblijvers, blijf op de hoogte van hoe het onze groep vergaat via deze site en via onze social media te vinden onder de knoppen op de homepage.

Inschrijven voor WML-reis 2024

Over iets minder dan één jaar zetten jullie na gedegen reisvoorbereidingen weer voet op Libanese bodem namelijk op Rafiq Hariri International Airport te Beirut.

Je zult niets meer herkennen van het vliegveld waar je ruim 40 jaar geleden lande om aan je missie te beginnen. Geen kapotgeschoten vliegtuigen of gebouwen, geen geluiden van vurende wapens. Nee niets van dit alles.

Je komt aan op een moderne luchthaven met prima faciliteiten. En toch is er iets! je zintuigen geven aan dat je terug bent van ruim 40 jaar weggeweest. De broeierig klamme lucht, de bedrijvigheid de geur en een kakafonie van geluiden van mensen die met veel gebaren en luide stem in het Arabisch communiceren. Het voert je langzaam terug in de tijd.

Na je inschrijving voor een van onze reizen zal je meer en meer in gedachten terugkeren of thuiskomen samen met je eventueel meereizende partner, echtgenote of kinderen. En niet te vergeten de kameraden van weleer.

Geniet ervan en go with the flow!

STICHTING WML VIERT IN 2025 HET 20-JARIG JUBILEUM, NOG 2 BIJZONDERE REIZEN TE GAAN.

28 april t/m 8 mei 2023. 
1 extra dag t.o.v. vergeleken met  onze vorige reizen.

Reconstructie FMR inzet en route. Locatie bezoeken van het Fiji strand bekend van het vullen van zandzakken en zwemmen. 

We gaan op zoek naar sporen van de ‘Oriënt Expresse’ en brengen een bezoek aan een uniek beschermd natuurgebied in noordelijk Libanon.

Nieuws & Blogs

Inschrijfformulier voor de nieuwsbrief van Stichting Weerzien Met Libanon

Blijf op de hoogte van alle door WML te organiseren reizen en activiteiten, actualiteiten en wetenswaardigheden uit en over ons voormalige inzetgebied in Zuid Libanon.


Bram Moerman
Het was een fantastische reis! SUPER georganiseerd Chris en Johan en ik ben blij dat ik dit heb mogen meemaken. NU besef ik pas hoe bijzonder de reis was.

Jeanet De Vries Greijdanus
Een fijne reis, een geweldig land! Bedankt

Karin Karremans-Steen
Een hele mooie ervaring!
Andre Matthijssen
In één woord, Johan en Chris, Super.

Henny van Broekhoven
Wordt geweldig georganiseerd, top tijd gehad!
Vorige
Volgende