INSCHRIJFFORMULIER VOOR DE WML TERUGKEERREIS 2023

WIE GAAT ER MEE!

Hierbij een update over de aanstaande WML-terugkeerreis 2023. Momenteel ben ik in Libanon om o.a. voorbereidingen te treffen voor deze reis.

Aan het reisprogramma wordt druk gewerkt, buiten het vaste programma in het zuiden zijn er verassende nieuwe onderdelen en bestemmingen. Waarover spoedig meer.

Er is contact met al onze partners in Libanon o.a. de hotels de vervoersonderneming UNIFIL Naqoura en de nieuwe defensieattaché.

Ik ben ook in ons voormalige inzetgebied geweest om te kijken of onze voormalige posten er nog zijn en heb met onze contactpersonen gesproken. Ze kijken uit naar onze komst.

WML is tot de conclusie gekomen dat ondanks de slechte economische en instabiele politieke situatie de komende reis van 28 april t/m 8 mei 2023 doorgaat.

De 35 vóórinschrijvers van de eerder geannuleerde reizen 20/21 hebben gisteren het definitieve boekingsformulier ontvangen. zij hebben voorrang tot de inschrijving sluit of is omgezet naar definitief.

Het definitieve boekingsformulier is geactiveerd: Boek nu

Het is ook via onze Facebook pagina te vinden. Meer info nodig, mail naar info@weerzienmetlibanon.nl

Met vriendelijke groeten,

Het bestuur van WML

Deel dit bericht

Share on facebook
Share on google
Share on twitter
Share on linkedin

WML Kerstwens 2020

WML wenst alle deelnemers, vrienden, vrijwilligers, sponsoren, en begeleiders aan onze terugkeerreizen zowel hier als in Libanon Hele fijne kerstdagen en een gezond en coronavrij

Lees verder »