WE GAAN WEER OP REIS !

Aan alle deelnemers van de WML terugkeerreizen van 2005 t/m 2019.

Namens het bestuur en onze ondersteunende vrijwilligers wensen wij jullie veel sterkte in deze tijd.

Onze gedachten zijn natuurlijk ook bij onze familie, vrienden en vrijwilligers in Libanon die naast “Covid 19” ook getroffen zijn door een zware economische crisis.

Onder normale omstandigheden waren wij momenteel met een grote groep terugkeerders in Libanon om samen met hen en onze Libanese vrienden ons 15 jarig jubileum te vieren tijdens onze 16e reis.

Uitgeleide op Schiphol (LB) Aankomst Beirut (LO) Briefing voor vertrek herdenkingen Beirut (RB) Programma 1e dag beirut in hal Commodore.

Om de pijn enigszins te verzachten zullen wij vanaf vandaag een compilatie van foto en filmbeelden van onze reizen op onze site en Facebookpagina plaatsen. Om zodoende gezamenlijk een virtuele terugkeerreis te maken.

Graag nodigen wij onze medereizigers uit hun dierbare terugkeer foto’s en filmpjes (voorzien van commentaar en max. 20 GB) ter plaatsing aan ons op te sturen via onze We Transfer account . 

Vul in bij, “Email naar” mailadres: cjlaarhoven@live.nl

WML wenst jullie allen veel plezier met het (her)bekijken van onze reizen. En om ons allen een hart onder de riem te steken het volgende toepasselijke nummer van Karima el Fillali.

TOT LATER!

 

 

Deel dit bericht